Over ons

Fairtrade op de Heuvelrug

De Wereldwinkel Doorn is opgericht in 1973.
Gestart werd met de verkoop van suiker en koffie vanuit een kraam op de markt. Tegenwoordig is de winkel gevestigd aan de rand van het centrum, op de Amersfoortseweg 12A.

De Wereldwinkel is een eigentijdse en bijzondere cadeauwinkel. Je vindt er unieke cadeaus.
De producten zijn altijd fairtrade en maatschappelijk verantwoord maar ook wordt gelet op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Elke vier weken wordt er ingekocht. Dus elke maand is er een reden om even binnen te komen.

 

Ook vrijwilliger worden bij de Wereldwinkel?

Wij hebben al een prima team met enthousiaste medewerkers. Maar we kunnen altijd extra vrijwilligers gebruiken want er is altijd veel te doen. Daarom deze oproep om bij de Wereldwinkel aan de slag te gaan. Dat is niet alleen goed voor veel kleine ondernemers in ontwikkelingslanden. Het is ook goed voor jou, want je werkt samen met leuke, gedreven mensen in een prettige sfeer.

Door middel van opleidingen wordt je de gelegenheid geboden om jouw kennis aan te vullen of bij te spijkeren. En tijdens koffie inloopochtenden of andere bijeenkomsten wordt de onderlinge band tussen de vrijwilligers verstevigd en verder uitgebouwd.

Wij verheugen ons om met jou aan de slag te gaan.

Onze vacatures

Bij onze winkel zijn diverse vacatures, te denken valt aan winkelmedewerkers, inkoper, bestuurslid/penningmeester en bestuurslid P&O. De tijdsbesteding is ongeveer 3 uur per week.

Vind je het leuk om wat te doen voor de Wereldwinkel maar is het lastig om je voor langere tijd vast te leggen neem dan toch contact op. Wij zoeken ondersteuning op het gebied van ICT, het samenstellen van voorlichtingsmateriaal, het ontwerpen van foldermateriaal en lobbyisten.

Wereldwinkel Doorn neemt vrijwilligers serieus en sluit met winkelmedewerkers een overeenkomst met wederzijdse rechten, verantwoordelijkheden en verplichtingen. Daarin is onder meer geregeld dat de vrijwilliger tegen ongevallen en wettelijke aansprakelijkheid is verzekerd.

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan, of wil je meer informatie neem dan contact op met:

Guda Kraan (voorzitter) 0343-416153, guda.kraan(a)caiway.net

Ria Meijer (bestuurslid PR) 0343-453406, info(a)wereldwinkeldoorn.nl

(a) = @, maar dat had je wellicht al begrepen. Helaas is dit nodig om spam te voorkomen. Wij vragen je begrip hiervoor.