Wereldwinkel Doorn definitief gesloten

Met ingang van donderdag 22 augustus is Wereldwinkel Doorn definitief gesloten. Daarmee komt een einde aan een geschiedenis van 46 jaar. De afsluiting was een zeer succesvolle opruiming die veel sneller verliep dan verwacht. Omdat vrijwel alle resterende artikelen verkocht zijn is de winkel iets eerder gesloten dan op de oorspronkelijk geplande datum van 31 augustus.

Na 22 augustus kunt u voor de typische Wereldwinkel-producten terecht bij onze collega’s Wereldwinkel Driebergen en Wereldwinkel Woudenberg Maarn.

Na afronding van de ontruiming van het pand en afwikkeling van alle nog bestaande financiële verplichtingen zal het resterende vermogen van Wereldwinkel Doorn geschonken worden aan een aantal (ANBI-erkende) goede doelen die passen in de lijn van de Wereldwinkel. De vrijwilligers van de winkel gaan begin september 2019 een aantal keuzes maken. De resultaten hiervan worden naar verwachting in oktober 2019 bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *