Opheffing Wereldwinkel Doorn

Het gerucht zoemt al een tijdje rond, Wereldwinkel Doorn gaat sluiten per 31 augustus 2019.

De afgelopen 46 jaar hebben vrijwilligers zich gemotiveerd en enthousiast ingezet om de doelstelling van de Wereldwinkels te realiseren, eerlijke handel met respect voor mens en milieu. Dit is niet zonder succes gebleven, fairtrade levensmiddelen liggen nu in elke supermarkt op het schap. Fairtrade op het gebied van cadeaus en kleding gaat langzaamaan de goede kant op. Daarom is het belangrijk dat eerlijke handel onder de aandacht blijft.

Wereldwinkel Doorn sluit dan ook niet omdat het doel is bereikt. Het tekort aan vrijwilligers en een sterk dalende omzet in de afgelopen 9 jaar hebben geleid tot deze beslissing.

De officiële opheffingsuitverkoop start op dinsdagmiddag 30 juli. Met uitzondering van koffie, thee, wijn en overige levensmiddelen worden alle artikelen met 50% korting aangeboden. Vol gestempelde klantenkaarten kunnen nog worden ingewisseld. Cadeaubonnen van de VVV en Wereldwinkels Nederland kunnen ook nog steeds als betaalmiddel worden gebruikt.

Na 31 augustus kunt u voor de typische Wereldwinkel-producten terecht bij onze collega’s Wereldwinkel Driebergen en Wereldwinkel Woudenberg Maarn.

Wij danken iedereen voor de prettige samenwerking en/of klandizie in de afgelopen jaren.

Stichting Wereldwinkel Doorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *